Microsoft Office 2016

office_15Microsoft® Office 365 Personal PC/Mac

Håll dig uppkopplad med nya Office 365 Personal och upplev de senaste versionerna av Word, Excel och Powerpoint. En årsprenumeration för en PC eller Mac + en Windows-surfplatta eller iPad + enkel tillgång via smartphone.

Office 365 Personal har den senaste versionen av de program du känner till och älskar, inklusive molntjänster så att du kan använda Office oavsett när och var du är. Det är bara att logga in så har du tillgång till dina Office-filer, program och egna inställningar. Dessutom får du de senaste versionerna av våra program och molntjänster inklusive Skype och OneDrive på en PC eller Mac samt en Windows-surfplatta eller iPad. Du kan också installera Office Mobile på smartphones, inklusive iPhone och Android (Office Mobile är förinstallerat på Windows-telefoner).

Det som är inkluderat:

  • Office på en PC eller Mac samt en Windows-surfplatta eller iPad
  • Office Mobile på smartphones - inklusive iPhone och Android (Office Mobile är förinstallerat på Windows-telefoner)
  • De senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote Publisher och Access
  • 20 GB lagringsutrymme på OneDrive
  • 20 minuter Skype™-samtal per månad till telefoner i 40+ länder
  • En praktisk prenumeration med automatiska uppgraderingar så att du alltid har de senaste funktionerna och tjänsterna.

Pris ca 700kr inkl. moms.

Office Home & Student 2016 hjälper dig att skapa och organisera snabbare med nya, tidsbesparande funktioner och en ny ren, modern design. Dessutom kan du spara dina dokument i molnet på Onedrive och komma åt dem var du än är.
De senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint och OneNote på 1 PC. Pris ca 1500kr inkl. moms.

Office Home & Business 2016 hjälper dig att skapa och kommunicera snabbare med nya, tidsbesparande funktioner och en ny ren, modern design. Dessutom kan du spara dina dokument i molnet på Onedrive och komma åt dem var du än är. De senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint, OneNote plus Outlook på 1 PC. Pris ca 2500kr inkl. moms.