Nätverksinstallation

Vi hjälper er med installationen av datornätverk i olika former både på företag och i hem. Genom vår distributör kan vi erbjuda ett brett och djupt sortiment av nätverkskomponenter och skräddarsydda lösningar för dina behov.

Exempel:

  • Komplett leverans och installation och konfigurering av router på plats
  • Konfigurering av IP-telefoni
  • Nätverksinstallation med kablage, nätverksuttag etc.
  • Konsultation

Lösningar

Netgear accesspunktFör längre räckvidd!

NETGEAR Universal WiFi Range Extender fördubblar effektivt räckvidden när du använder ditt trådlösa nätverk. WN3000RP förlänger ditt trådlösa nätverk genom att förbättra kvaliteten på nätsignalen. Detta gör att du kan komma åt Internet överallt i huset utan att behöva oroa dig för täckningen.

Trådlös internetanslutning till stationär dator

USB-baserat trådlöst nätverkskort från TP-linkEn stationär dator kan lätt få trådlös internetanslutning via ett USB-baserat nätverkskort. Vi kan leverera routrar, switchar, nätverkskort till alla datorer. Våra leverantörer är Netgear och TP-link.

Vanliga frågor (FAQ)

Vårt trådlösa bredband fungerar dåligt i lägenheten, varför?

Beroende på bostadens utformning så kan den trådlösa enheten fungera dåligt om den är felplacerad, betongväggar och andra hinder är effektiva signalstoppare. Olika lösningar finns för att åtgärda problemet, ert trådlösa bredband kan bli användbart igen.

Trådlöst nätverk, är det bättre än trådbundet?

Trådlösa nätverk är inte lika snabbt som trådbundet oavsett om man använder nyaste standarden, oftast är en kombination av trådbundet och trådlöst det bästa. Speldatorer som kräver mycket och stabil bandbredd kan vara trådbundna och till en router med kvalitet som klarar av att routa trafiken trots att belastningen kan vara hög.