Premium virusskydd från Kaspersky Lab

Kaspersky Lab Internet Security

Kaspersky Multi-Device

är Kaspersky Labs senaste tillskott på säkerhetsfronten. Det är en ett s.k. multiskydd som kan skydda PC-datorer, Mac-datorer, Android-smartphones och Android-surfplattor. En licens gör att du kan skydda tre enheter av valfritt slag.

Pris Kaspersky Multi-Device:

1-år 3-datorer/androidenheter 799kr inklusive moms

Kaspersky Internet Security 2017

Din dator är värdefull. Den innehåller bilder, musik, dokument och privat information som du lagrar på den, och används till att komma in på viktiga platser på internet. Ingen vill lägga ned otaliga timmar på att konfigurera och ständigt underhålla en säkerhetslösning för datorn, men samtidigt behöver du veta att din dator är skyddad mot de alltmer komplexa hoten på internet. Därför är det oerhört viktigt att du har en säkerhetslösning som verkligen skyddar dina filer och din identitet mot cyberbrottslingar och den senaste skadliga programvaran.

Vad ska du välja? Klicka på denna länk (engelsk)

Pris Kaspersky Internet Security 2017:

1-år 1-dator 599kr inklusive moms

1-år 3-datorer 799kr inklusive moms

Kaspersky Antivirus 2017

Datorns första försvarslinje mot virus, spionprogram och liknande
Kaspersky Anti-Virus 2017 erbjuder effektiva antivirustekniker som arbetar bakom kulisserna. Genom automatiska uppdateringar och uppgraderingar ser vi till att du är skyddad mot de senaste virus, spionprogram, trojaner och annat. Det är en användarvänlig säkerhetslösning som inte påverkar datorns prestanda.

Pris Kaspersky Antivirus 2017:

1-år 1-dator 279kr inklusive moms

1-år 3-datorer 449kr inkusive moms