En unik dator
OptiPlex 7070 Ultra är världens mest kompatibla och helt modulära stationära datorlösning som upptar minimalt utrymme på arbetsytan*. Den har utbytbara element och en ultrakompakt PC-modul som kan gömmas i ett stativ för en snygg och elegant datorupplevelse.

Utformad för ultimat flexibilitet
En helt modulär lösning: Ta kontroll över din arbetsyta med en ny formfaktor som kombinerar den smidiga allt-i-ett-datorn med flexibiliteten hos en stationär dator. Den unika modulariteten, kompakta utformningen och energibesparingen skapar en riktigt nyskapande upplevelse. Samtidigt som du förbrukar mindre ström jämfört med standarddatorer.*

Minimalt utrymme
Tack vare 7070 Ultra-utformningen kan datorn gömmas i ett skärmstativ för att få en lösning som tar upp minimalt utrymme på arbetsytan. Det höjdjusterbara stativet stödjer alla VESA-monterade skärmar på upp till 27" medan Dell MSA20-armen* och Offset VESA-monteringen stödjer alla VESA-monterade skärmar upp till 38".

Liten och mångsidig
7070 Ultra integreras smidigt i ett anpassat skärmstativ och kan lätt monteras på en vägg eller under ett skrivbord.

Enkelhet leder till produktivitet
Frigör arbetsytan med en enda smidig nätsladd kombinerat med skärmar från Dell P-serien eller UltraSharp USB-C. Skapa en ren och effektiv lösning med dubbla skärmar för att öka produktiviteten med upp till 21 %.* Ultra har även inbyggd anslutning för tre skärmar.

Smart och intuitiv
Smidig IT: Du kan snabbt driftsätta, serva eller byta varje element oberoende av varandra för ultimat hanterbarhet och prestanda. Enkel åtkomst till minnet och hårddisken, och de verktygslösa chassierna och stativen gör det möjligt för IT-avdelningen att fokusera på innovation i stället för att underhålla systemet.

Flexibel design
Den mångsidiga utformningen ger snabbare och mer prisvärda tekniska uppgraderingar för varje kontorsutrymme.

Modernisera din arbetsplats
7070 Ultra passar perfekt för företag som är beroende av en mängd olika typer av konfigurationer inom organisationen. VESA-stativet uppfyller användarnas behov i flera olika användningsfall och driftsättningstyper.

Tillverkat för alla sorters användare
Tack vare de unika och anpassningsbara funktionerna visar Ultra vägen för framtidens arbete och är en ideal lösning för arbetsplatser med flera användare och öppen planlösning i och med sina flexibla konfigurationer och sin eleganta, enhetliga utformning.

Det finns tre modeller, datorn är inbyggd i skärmens bordsställ och helt dold. Trådlös mus och tangentbord ingår. Observera att man måste ha en skärm från Dell.

Alternativ 1
Dell Optiplex 7070 UFF i5-8265U 8GB 256GB SSD W10P 3Y Basic Onsite

Alternativ 2
Dell Optiplex 7070 UFF i5-8365U 16GB 512GB SSD W10P 3Y Basic Onsite

Alternativ 3
Dell Optiplex 7070 UFF i3-8145U 8GB 256GB SSD W10Pro 3Y Basic Onsite

Leveranstid
En vardag om vår distributör har den i lager.

X