Dell Precision - kraftfulla och pålitliga

Dell Precision arbetsstationer passar dig som arbetar med de grafik- och processorkrävande program som Photoshop, Illustrator, Indesign till CAD/3D-program. Vi kan självklart skräddarsy alla arbetsstationer med extraminne och hårddiskar.

Normal leveranstid är 1-7 dagar.

Varför ska du välja Dell Precision?

Nyskapande designWorkstation-datorerna i Dell Precision Tower-serien har uppdaterats med de senaste lntel® Xeon® processorerna, professionella grafikkort, Ultra-Speed-diskar och tillval som vätskekylning. Detta ger kraftfull och jämn prestanda även för de mest krävande uppgifterna. Dessutom har Dell Precision-datorerna en intuitiv design med hårddiskar som är åtkomliga på framsidan samt ett externt löstagbart nätaggregat för ännu smidigare hantering.

Finjusterad prestanda Dell Precision Optimizer har utformats för att hjälpa dig få ut det mesta av din tid och höja effektiviteten genom att erbjuda professionellt finjusterade inställningar som kan identifiera krav från specifik programvara så att din Dell Precision fungerar som bäst vid alla tidpunkter.

Verksamhetskritisk tillförlitlighet Dell ägnar tusentals timmar åt grundliga tester med professionella programvaruföretag som Autodesk, Adobe och Solidworks för att leverera tillförlitliga och fullständigt optimerade arbetsstationer så att du tryggt och effektivt kan skapa innehåll.

Experthjälp från ProSupport Plus ProSupport Plus är den mest kompletta service- och supporttjänsten i branschen. Du får prioritetstillgång dygnet runt alla dagar till hjälp med maskinvaru- och programvaruproblem, reparation av skador genom olycka, valfri retur av ersatta hårddiskar och till och med support på plats.

X