Prislista

Prislistan gäller från 2/1-2019. Observera att betalning endast sker med kortbetalning via Visa eller Mastercard, Swish alternativt Nordea delbetalning. Företagskunder faktureras normalt och har 10-30 dagar netto.

Datorservice företag per påbörjad timme 632kr exkl. moms.

Datorservice privatperson per påbörjad timme 790kr inkl. moms. Med RUT-avdrag 395kr inkl. moms.

Bilavgift

Vi tillämpar fast inställelseavgift för service på plats, priserna nedan inkluderar inte arbetskostnad.

Service på plats inom Gävle centralort inkl. Bomhus, Andersberg, Sätra 200kr inkl. moms.

Service på plats inom Valbo, Hagaström, Forsbacka, Furuvik, Åbyggeby, Hille, Strömsbro 200kr inkl. moms.

Service på plats inom Sandviken, Älvkarleby, Skutskär 300kr inkl. moms.

Priser inkl. moms

Felsökning av PC & Mac 395kr
Vi gör en genomgång av datorn och ser vilka komponenter som har fel, alternativt Windows/MacOS problem. Om du väljer att laga datorn så inkluderas felsökningen i timpriset.

Ominstallation av operativsystem Windows / MacOS 790kr
Om du har problem med din dator kan det bero på att operativsystemet behöver en ominstallation, vi ominstallerar operativsystem och de drivrutiner som behövs.

Montering av dator med komponenter köpta hos annan leverantör 790kr
Vi installerar komponenter och gör grundläggande test samt uppdatering av fast programvara. Vill du att vi installerar Windows och senaste drivrutinerna tillkommer 375kr. Självklart kan du köpa windowslicens av oss till bra pris.

Datamigrering till ny dator 790kr
Om du köpt en ny dator och vill överföra filer och dylikt till den nya datorn köpt på annat håll. Köper du datorn hos oss ingår datamigrering.

Dator installerad och klar 790kr
Om du köper dator hos oss ingår alltid installation och uppdatering, om du köpt datorn på annat ställe så hjälper vi dig med rensning av oönskad programvara, uppdatering och installation av önskad programvara.

Dator installerad på plats Gävle 990kr
Vi kommer hem till er och installerar er nya dator köpt hos oss eller på annat ställe, kostnaden inkluderar bilkostnad och 395kr av kostnaden är avdragsgill via RUT-avdraget.

X