Ubiquiti nätverksprodukter

Vi installerar och levererar Alla sorts nätverksprodukter från Ubiquiti. Routers, accesspunkter, switchar, kameror, beams etc. Via vår serverportal kan vi hålla all utrustning uppdaterad i sin programvara för maximal stabilitet, helt kostnadsfritt.

Routers Accesspunkter Kameror Beams

Routers

Edgerouter X

Liten smidig router som passar extra bra i moderna mediaskåp eftersom den är så liten. Så pass kraftfull att den passar det stora flertalet användare. Komplettera med accesspunkt(er) för wifi.

Ca.pris 850kr inkl. moms.

Edgerouter PoE

Mycket kraftfull router (1 Mpps) som passar extra bra i moderna mediaskåp såväl som på vägg, denna kan strömsätta upp till tre accesspunkter för att skapa en snygg installation utan strömkablar då både ström och data skickas i samma kabel. Komplettera med accesspunkt(er) för wifi.

Ca.pris 1995kr inkl. moms.

Edgerouter 4

Mycket kraftfull router (3.4Mpps) som passar extra bra i moderna mediaskåp såväl som på vägg eller rackstativ. Komplettera med accesspunkt(er) för wifi där switcharna strömsätts via en PoE-switch. Denna passar företag där många enheter ska fungera samtidigt.

Ca.pris 2300kr inkl. moms.

Edgerouter 6P

Mycket kraftfull router (3.4Mpps) som passar i rackstativ. Komplettera med accesspunkt(er) för wifi, denna router strömsätter upp till fem accesspunkter. Passar företag där många enheter ska fungera samtidigt.

Ca.pris 3000kr inkl. moms.

Accesspunkter

AP Lite

Accesspunkt som skapar ett stabilt wifi-nätverk med dubbelband, storlek 160x32mm. Kan monteras på vägg, i tak eller undertak.

Ca.pris 1095kr inkl. moms.

AP Long Range

Accesspunkt som skapar ett stabilt wifi-nätverk med dubbelband och extra lång räckvidd, storlek 176x43mm. Kan monteras på vägg, i tak eller undertak.

Ca.pris 1295kr inkl. moms.

AP AC PRO

Accesspunkt för företag som skapar ett stabilt wifi-nätverk med dubbelband och extra lång räckvidd, storlek 176x43mm. Kan monteras på vägg, i tak eller undertak.

Ca.pris 1795kr inkl. moms.

AP AC XG

Accesspunkt för företag som skapar ett stabilt wifi-nätverk med dubbelband och extra lång räckvidd, storlek 176x43mm. Kan monteras på vägg, i tak eller undertak. XG är fn. världens snabbaste accesspunkt och har kapacitet för väldigt många klienter samtidigt.

Ca.pris 8995kr inkl. moms.

X